Wilt u ook een lekkere warme en veilige woning met lage energiekosten? Wilt u meer thuis werken of gaan uw kinderen steeds meer op hun kamer studeren? Naast voldoende ruimte is een warme en comfortabele woning dan natuurlijk erg prettig. Goed geïsoleerde ramen en kozijnen vergroten uw woongenot.

Timmerbedrijf P. Zwartjes vervangt eenvoudig en goed uw huidige ramen door energiezuinig HR++ glas. Dit levert u een flinke besparing op in de energiekosten! Daar waar nodig en gewenst passen wij direct uw huidige houten kozijnen en deuren aan naar de normen van vandaag.

Door een door ons ontwikkelt systeem is het niet meer nodig om volledige kozijnen te vervangen bij het plaatsen van draaikiepramen (http://vandraainaarkiepraam.nl). Door goed en veilig hang- en sluitwerk garanderen wij uw veiligheid en dat van uw kinderen. Vooraf bedenken wij samen de oplossingen die het beste bij uw wensen passen.

U mag van ons kwaliteit en service verwachten. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in renovatie en leveren kwalitatief hoogwaardige kozijnen, deuren, ramen en trappen. Of het nu gaat om 1 raam of uw hele woning; wij zorgen voor een goede, veilige, energiezuinige en betaalbare oplossing!