Hoe kan ik in mijn huis isoleren? Waar moet ik op letten als ik zonnepanelen koop? Wat zijn de mogelijkheden van verwarmen en beluchten van mijn woning. Wat kan ik besparen? Hoe kan ik langer thuis blijven wonen en is mijn huis veilig?

Duurzaamwonenweb helpt, begeleidt en ontzorgt bij de beantwoording van deze en andere vragen. De deelnemende bedrijven zijn gespecialiseerd, hebben ruime ervaring en zijn er voor u tot en met de uitvoering. Ons bedrijvencollectief vindt het belangrijk u goed en onafhankelijk te adviseren. Daarom starten wij samen met de gemeenten Wijchen en Beuningen dit energiebesparingsinitiatief, waarbij we gebruik maken van “appeltaartgesprekken”. U nodigt uw buren en ons uit voor een informatieavond. U zorgt voor de appeltaart en wij beantwoorden alle vragen over energieverbruik en mogelijke maatregelen in uw woning(en). Helemaal gratis informatie. Besluit u daarna om samen met uw buren één of meerdere maatregelen toe te gaan passen, profiteert u van een gezamenlijk inkoopvoordeel. Dubbele winst!

U kunt via de appeltaartgesprekken met de deelnemende bedrijven in contact komen, maar ook rechtstreeks bij hen uw wensen kenbaar maken. Wat u wilt.

Duurzaamwonenweb

In Duurzaamwonenweb werkt uw gemeente samen met lokale ondernemers uit de bouw-, installatie- en onderhoudssector in uw regio. De partners zetten hun jarenlange ervaring, kennis en creativiteit in om zo bij te dragen aan de energietransitie en verduurzaming van woningen en ondernemingen in de gemeenten Wijchen en Beuningen (WEB). Wij zijn er voor u; de particuliere woningeigenaar. Bij advies over het zo goed mogelijk verbeteren van uw huis staat kwaliteit en hoge service voorop. We zijn gevestigd in uw regio, dus altijd dichtbij. En u helpt de lokale economie een handje.

EEN WIN-WINSITUATIE VOOR ALLE PARTIJEN!
Duurzaamwonenweb is een initiatief van:

gemeentebeuningen